Szállítás

Medicarelax
Lépjen kapcsolatba velünk!

Ingyenes szállítást biztosítunk Önnek!

Ha igény van rá, akkor segíthetünk a termék összeszerelésében, amire külön díjat számítunk fel.

*Szállítási információk

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyors szállításra.
Az összes Európán belüli kiszállításunk ingyenes (kivéve azokat a szigeteket, ahol ezért felárat számolunk fel). A weboldalunkon a termékek mellett feltüntetett árak azok, amiket ténylegesen ki kell fizetnie. Minden rendelésünket ugyanazon a napon fel is dolgozzuk, és átadjuk a saját szállítmányozási cégünknek. Kivételes helyzetekben, valamint nagy kereslet esetén nemzetközi szállítmányozási cégekkel dolgozunk.
Az ügyfelet tájékoztatni fogjuk arról, hogy melyik logisztikai vállalat teljesíti megrendelését. A Medicarelax.com megfelelő minőségű házhozszállítást biztosít ügyfeleinek, ajtótól-ajtóig. A péntek délutáni vagy a hétvégén tett megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.
A masszázsfotel otthoni összeszerelésében is segítségére vagyunk az ügyfeleinknek, alacsony felár ellenében.

*Szállítás várható ideje

A honlapunkon könnyen észrevehető, hogy különböző márkákat értékesítünk. Azokra a termékekre, melyek nincsenek raktáron pillanatnyilag, nem tudunk egy általános szállítási időt garantálni, erről kérjen információt az értékesítési részlegünktől. Az előrendelhető modellek érkezési időpontja kitolódhat.
A szállítással kapcsolatos összes információt e-mailen / whats up-on vagy telefonon keresztül küldjük el Önnek, vagy bármikor kapcsolatba léphet velünk, hogy információt kérjen a szállítmány állapotáról.

*Visszaküldési jog

A Medicarelax.com elkötelezett abban, hogy ügyfelei számára pontosan ugyanazokat a termékeket szállítsa ki, mint amelyeket a honlapján megjelenít, valamint segítséget nyújtson az ügyfeleknek abban, hogy kiválasszák az egészségüknek legmegfelelőbb masszázsterméket.
Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek! Az új masszázsszéknek segítenie kell a stressz levezetésében, tehát vásároljon tőlünk bizalommal!
14 napos Visszaküldési jogot biztosítunk minden termékünkre. A 14 napos próbaidőszak után, ha az ügyfél úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket, 170 euró értékű visszatérítési díjat kell kifizetnie az ügyfélnek, a szállítás fedezése érdekében.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy amikor egy masszázsfotelt visszaküld, mi elküldjük a minőségellenőr csoportunkat a masszázs fotel állapotának feltérképezése érdekében. A masszázsfotelt csak az eredeti dobozában lehet visszaadni, sérülések és karcolások nélkül.
Ne feledje, hogy abban az esetben, ha a cégünk által megvásárolt fotel megsérült vagy megrongálódott az ügyfél birtokában, vagy nincs megőrízve az eredeti csomagolása, esetleg bármilyen további felújítást igényel, akkor ezeket többletköltségekként írjuk le az Ön számára.
Kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül, bármi kérdéssel az alábbi címen: medicarelaxoffice@gmail.com

Igényeljen egy Árajánlatot

WhatsApp chat