Posted on

Légkompressziós masszázsfotelek

A Fujiiryoki masszázsfotel nagyszerű módja annak, hogy kiegészítse a napi testápolási rutinját, és javítsa fizikai és mentális egészségét. Masszázsfotel vásárlásakor olyan masszázsfotelt kell választania, amely képes az egész testet légkompressziós masszázzsal masszírozni.

A légkompressziós masszázs az egész test masszírozásának egy másfajta módszere. Az egyetlen olyan masszázsfotel, amely kizárólag légkompresszióval képes masszírozni az egész testet, az a Fujiiryoki JP-2000, és ez világszerte egyedülálló.

A légkompresszió azt jelenti, hogy a légzsákok felfújódnak és leereszkednek ahhoz, hogy teljes testmasszázs élményt nyújtsanak. A Fujiiryoki masszázsfotel légkompressziós masszázs opcióval lehetővé teszi, hogy Ön válassza ki, hogy a légzsákok mennyire fújódjanak fel, állítható az intenzitásuk. A légzsákokat olyan helyeken helyezik el, ahová a görgők nem tudnak eljutni olyan könnyen.

A légkompressziós masszázs szerves előnyökkel jár, a jobb vérkeringéstől a gyorsabb gyógyulásig.

A légkompressziós masszázs előnyei

  •   fokozza a vérkeringést az egész testben
  •  eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből a nyirokrendszer javításával
  •  enyhíti a duzzanat és gyulladás okozta fájdalmat
  •  csökkenti a stresszt és a szorongást

A fokozott vérkeringés a légkompressziós masszázs egyik legfontosabb előnye. Ha a vér jobban kering, a vérnyomás természetesen csökken, és a szívre nehezedő stressz is mérséklődik. A légkompressziós masszázs csökkenti a szívroham vagy a stroke kockázatát.

Egy másik előnye a nyirokrendszer javulása. A nyirokrendszer segít eltávolítani a méreganyagokat és idegen baktériumokat a szervezetből, hogy megőrizze egészségünket.

A légkompressziós masszázs segít a szervezetünknek növelni az endorfinok számát. Az endorfinok olyan hormonok, amelyek segítenek csökkenteni a stressz-szintet és enyhíteni a fájdalmat, a hangulat emelkedésével járnak együtt.

A légkompressziós masszázs javítja a test öngyógyításának módját. A Fujiiryoki JP 2000 masszázsfotel az egyetlen olyan masszázsfotel, amely az egész testet képes masszírozni légpárnákkal.