Posted on

Fujiiryoki dönthető masszázsfotelek

A masszázs számos egészségügyi előnnyel jár, különösen az Egészségügyi Minisztérium által tanúsított terápiás masszázsfotelek használata, mint például a Fujiiryoki. A masszázsfotel otthonának kényelmében lehetőséget ad arra, hogy bármikor használhassa, amikor csak szüksége van rá, anélkül, hogy a masszázs szalonban való találkozástól kellene függnie. Ráadásul időt és költségeket is megtakarít.

A mindennapos stressz, a munkából vagy az érzelmi helyzetekből adódóan, amelyeknek naponta ki vagyunk téve, megviseli az ízületeket és az izmokat. E fájdalmak megszüntetésére a megoldás az, ha a forrásnál hatunk, azaz a mentális szintű relaxáció (különösen) a hát shiatsu pontjain végzett helyes masszázsok révén. A masszázs során az agy endorfinokat szabadít fel, amelyek természetes anyagok a szervezetben.

Az endorfinok segítenek kiegyensúlyozni a hangulatot, ami megelőzi a depresszió és a szorongás tüneteit. A Fujiiryoki masszázsfotelben töltött napi rövid idő jótékony hatással lehet a jólétre.

Az endorfinok felszabadítása mellett a masszázsterápia serkenti a szerotonin áramlását. Egy másik vegyi anyag, amely javítja az “öröm” állapotát.  Az agy a szerotonint melatoninná, az alvás hormonná alakítja át. Ha tehát lefekvés előtt egy kis időt tölt egy masszázsfotelben relaxálva, az segíthet a pihentetőbb alvásban.

A tanulmányok kimutatták, hogy az ilyen masszázsterápia javíthatja a vérkeringést a test kulcsfontosságú területein. Ezenkívül segít a méreganyagok kiürítésében és serkenti az endorfinok termelését. Ez hozzájárul az erősebb immunrendszerhez és segíthet az izmok gyorsabb regenerálódásában.

Dönthető rendszer

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel 180 fokos (a súlytalanságnál nagyobb) dönthető rendszerrel van felszerelve, amely segíti és serkenti a nyirokáramlást. Így segít csökkenteni a duzzanatot és a fájdalmat.

180 fokos (a súlytalanságnál nagyobb) dönthető rendszerrel van felszerelve, amely segíti és serkenti a nyirokáramlást. Így segít csökkenteni a duzzanatot és a fájdalmat. A rendszeres masszázsterápia az egészséges életmóddal együtt jótékony hatással lehet a szív egészségére.

A nap folyamán a vállakban, a nyakban, a hátban és az ízületekben felgyülemlett feszültséget a csak a Fujiiryoki masszázsfotelekben található egyedi programoknak köszönhetően eltávolíthatja. A masszázsterápia segíthet enyhíteni a krónikus hátfájásban szenvedők tüneteit, ráadásul a rendszeres masszázs csökkenti a fejfájás gyakoriságát.

Az egyedülálló programok és a shiatsu technikák széles választéka (több mint 60 masszázsprogram és 85 shiatsu technika) ideális relaxációs megoldás.